Hvem er klimahjem.dk?

wavy-line Brødrene Dahl er Danmarks førende VVS-grossist gennem 150 år. Vi står bag klimahjem.dk, der er til dig som privatforbruger, for at gøre det nemmere at finde information om klimavenlige varmeløsninger. Det er et område, som vi ved en hel del om, og som vi gerne vil formidle videre.

Siden 1867 har Brødrene Dahl leveret materialer, viden og inspiration til VVS-branchen. Og målet har altid været at give håndværkere de bedste betingelser for at kunne arbejde så effektivt og kompetent som muligt.

Derfor har vi bl.a. etableret et klima- og kompetencecenter i Horsens og et klimacenter i Næstved, hvor vores specialister står klar til at give installatørerne professionel vejledning, sparring og løsningsforslag i forhold til produktvalg. Du kan også tage med din installatør til klimacentrene, for at opleve de forskellige løsninger med egne øjne og ører.

Derudover tilbyder vi vores samarbejdspartnere forskellige kompetencekurser, der giver installatørerne de bedste muligheder for at hjælpe dig som slutbruger.


Få kompetent hjælp af en VE-installatør

Vi samarbejder med certificerede VE-installatører, der er de eneste, der må vejlede i, og installere varmeløsninger. VE står for Vedvarende Energiløsning, og VE-godkendelsesordningen udspringer af et direktiv fra EU, der skal sikre høj kvalitet i installationerne.

Det er en kvalitet, Brødrene Dahl er med til at sikre, fordi vi underviser og afholder kurser for de installatør- og montørvirksomheder, der har interesse. Derfor kan vi også garantere, at de VVS’ere, vi samarbejder med, kan deres kram og er certificerede til netop dette stykke arbejde.

Når du bruger vores beregner, kan vi sætte dig i kontakt med en certificeret VE-installatør, der kan hjælpe dig videre i processen mod din nye varmeløsning.